Greta
Greta
Greta
Greta

"Rezervo hapësiren tënde!"

Me rastin e hapjes se GRETA SHOPPING CENTER në Prishtinë, mund të rezervoni hapësirat brenda qendrës për zhvillimin e biznesit tuaj.

Për Ne

Greta Hipermarket u themelua në vitin 2004 nga Intercoop group sh.p.k. i cili është me traditë shumëvjeçare në fushën e shitjes së produkteve të konsumit të gjërë.

Greta Hipermarket ofron asortiman të gjërë produktesh (mbi 20000 artikuj) të prodhuesve vendor dhe botëror.
Greta Hipermarket ka ambientë modern dhe relaksues, si dhe staf të kualifikuar, i cili u ndihmon blerësve për përzgjedhjen e duhur.
Greta Hipermarket shumë shpejtë u bë sinonim i kujdesit ndaj konsumatorit.
Përveç shërbimeve të mira dhe games së gjërë të produkteve, Greta Hipermarket tërheq
konsumatorët e shumtë me çmime të volitshme.
Së shpejti hapet Qendra tregëtare më moderne ne Kosovë “Greta Shopping Center”, e cila
gjendet në Prishtinë afër Universitetit AAB.
Në kuadër të kësaj Qendre Tregëtare është hipermarketi modern me siperfaqe prej 12000 m2,
mbi 60 lokale bashkohore si dhe restorani eksluziv.

Marketet

Në fotot e mëposhtme mund të gjeni marketet GRETA të cilat gjinden nëpër të gjithë Kosovën.

Promocioni

Greta market ofertat e fundit

Greta

Kontakti

Shkruani kritikat apo sygjerimet për shërbimet tona !

  • Kontakti
  • Pejë
  • Rr. Kadri Bajri nr.4 Pejë , Kosovë
  • Tel: +381 39 431-301
  • Email: info@gretacenter.com
  • Prishtinë
  • Zona Industriale, Prishtinë
  • Tel: +381 38 766-766
  • Tel: +381 38 766-777
  • Email: info@gretacenter.com